TARGUL MIERII - CAMPINA 2015 - editia a X-a - Stuparitul.com

"Felicitari organizatorilor. Am raspuns prezent la ultimele 9 editii, inclusiv cea de anul acesta. Anul acesta organizatorii s-au intrecut pe ei insisi. Ideea cu amenajarea standurilor in exterior a dus la descongestionarea spatiilor din interior nota 10! Aceasta organizare a facut posibila o circulatie mai fluenta in jurul standurilor atat in interior dar si in exterior. Numarul expozantilor este mai putin relevent, relevante sunt: diversitatea marfurilor expuse, calitatea acestor, dar mai ales pretul negociat! Felicitari inca odata, iar din poartea slobozenilor, dragi organizatori, aveti un mare 10 cu felicitari!" (maryys : 23 Feb 2015, 10:22)

TARGUL MIERII - CAMPINA 2015 - editia a X-a - Apiardeal.ro

"Felicitari organizatorilor impreuna cu multe note de 10! Am fost la acest targ si ieri si astazi mi-a placut foarte mult! I-a ajutat si vremea! Ca organizator a sase editii de astfel de targuri pot spune ca este cel mai reusit targ de profil din tara! In ultimii 8 ani am participat la majoritatatea targurilor de profil din tara. Acesta este de departe cel mai complex, si mai bine organizat !" (stefy.costea : Februarie 22, 2015, 05:54:04 p.m.)

OCTAVIAN BELLU: "AȘ DA O MEDALIE DE AUR TÂRGULUI MIERII DE LA CÂMPINA" - phalert.ro

"Un targ extrem de reusit. I-am facut o surpriza placuta fiicei mele, aducandu-i de la targ un sirop de coacaze deosebit de gustos, plus miere cat cuprinde! Felicitari pentru organizarea din acest an!" ( Alex Munteanu)